Forum: Portugal generelt

Dette forum benyttes til generelle spørgsmål eller kommentarer angående Portugal.

 

Emne: Bilkørsel i Portugal
Navn: Søren Rasmussen
       11-08-2001 07:06
Vi skal snart på ferie i Portugal og har i den forbindelse lejet en bil i 3 dage og har desuden fået fat i noget litteratur om Portugal sådan at vi har kunnet planlægge hvad vi skal se mens vi er der. I de bøger vi har (2 stk.)står der at trafikken i Portugal hører til blandt Europas farligste og at bilisterne overhaler hazarderet så man i værste fald bliver tvunget ud i rabatten!
Er der nogen der kan be- eller afkræfte ovenstående og er der vejstrækninger man skal undgå Algarveregionen og fra Algarve og op til Lissabon? Vi hører gerne fra jer derude. På forhånd tak. Helle & Søren

Besvarelser:
 • Re: Bilkørsel i Portugal (Fernandes, 11-08-2001 16:54)
 • Re: Bilkørsel i Portugal (Fernandes, 11-08-2001 16:53)
 • Re: Bilkørsel i Portugal (Fernandes, 11-08-2001 16:49)
 • Re: Bilkørsel i Portugal (Fernandes, 11-08-2001 16:46)

 • I vil gerne til Algarve? eller hvad og hvor kommer i over graensen?
  Motorvejen er helt fin og ret ny..den kan I ta´..eller I kan kore til Setubal og tage faergen til Troia (mange skilte "Ferry Boats"..der er kun den samme) og saa kore ned af kysten af de lidt mindre veje, hvilket kan anbefales (jeg gjorde det sidste weekend faktisk)..langs kysten er der mange "badebyer" (Lagoa de Melides, Zambujeira do Mar) som er LANGT at foretraekke for Algarves turisthelvede.
  Mht. korslen generelt er det efter min mening en myte at det er ekstraordinaert farligt at kore her..bare man ikke laegger sig i nodsporet med 2o i timen (de dytter-man bliver nervos-BANG)...motorvejen er akkurat ligesaa farlig som dem i Tyskland eller den til Holbaek..hvis I vil hore mere saa mail bare..
  Tchau!

   
 • Re: Bilkørsel i Portugal (Søren & Pernille, 11-08-2001 13:19)