Forum: Rejsen til Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger omkring rejsen til Portugal - f.eks. hvordan man kommer til et rejsemål eller anbefalinger af et rejsebureau.

 

Emne: Til Portugal i Campingvogn
Navn: Hanne Krogmann
       18-05-2005 11:23
Min mand og jeg er ved at planlægge en tur til Portugal med campingvognen. Vi regner med at tage af sted d 1. februar 2006, og være af sted i 2 måneder. Vi vil gerne bruge god tid til turen derned, og ikke på motervej hele tiden, men køre ind på campingpladser på vejen og så køre videre næste dag. Og så vil vi gerne i Portugal køre ned langs med kysten, og også her finde overnatningsmuligheder. Og så ende med at finde en rigtig god campingplads ved Algave kysten, og så tage fast ophold der.
Hvis der er nogen der har erfaringer med dette vil det hjælpe os meget.

Besvarelser:
  • Re: Til Portugal i Campingvogn (Hanne Krogmann, 15-11-2005 01:53)
  • Re: Til Portugal i Campingvogn (Hanne Krogmann, 15-11-2005 01:41)

  • Vi kører omkring d. 15. februar - og regnes med at bruge en uge på turen, vi vil gerne køre hele turen langs kysten via Aljezur og Aveiro og så finde en god plads ved Algavekysten - måske Olhao - Vi vil gerne hver nat overnatte på en ordentlig campingplads langs ruten - men kender ingen, og ved heller ikke hvilken fast plads vi skal vælge på Algarve kysten. Hvor vi gerne vil ligge fast e hvert fald en måned. Så det vi gerne vil vide er: Hvilke pladser igennem tyskland, frankrig, spanien og portugal kan vi nemt og hurtigt finde og overnatte på - og hvilken er den allerbedste på Algave.
     
  • Re: Til Portugal i Campingvogn (Fernando Kvistgaard, 29-05-2005 21:55)