Forum: Forslag til og fra Portugalnet

Brug dette forum til at komme med forslag til Portugalnet - eller giv feedback på forslag fra Portugalnet.

 

Emne: supplement af oplysninger
Navn: Ole O - Sønderborg
       13-02-2007 22:23
Har grundet tanker om at flytte til Portugal, været rundt i forum på Portugalnet. I denne forbindelse synes jeg der er et par spørgsmål som stilles gentagne gange. Fx. "jeg er ung og søger arbejde....hvordan ?", "bilferie, hvordan er det at køre i landet?", "agter at flytte til ...hvordan skal vi forholde os?" osv.
Det var måske en mulighed, at have en mail liste over personer (herboende dansker), som stiller deres viden tilrådighed. Der var fx en som havde en dk resturant og tilbyd evt. en ung arbejde i et af indlæggene.....Således at unge som søgte arbejde kunne henvende sig til en og en anden hvis emnet var boliger osv.

Vi skulle gerne arbejde dernede, men ved ikke helt hvordan og hvorledes, meen det finder nok ud af, igennem dette forum...Kone er sosial og sundhedsassistent og undertegnede IT-konsulent.

Mvh
Ole O
Sønderborg

Besvarelser:
 • Re: supplement af oplysninger (Henrik Dahl, 13-02-2007 23:05)

 • Hej Ole

  Tak for input med gode idéer.

  En form for ekspertpanel kunne også være en mulighed. Dvs. at en person, der har en særlig viden inden for et bestemt felt/emne, kunne være "tovholder" på emnet. Det kræver dog nogle meget dedikerede ekpert-brugere. Jeg vil overveje hvordan det potentielt kan gennemføres når Portugalnet relanceres.

  I et frit forum vil man dog aldrig kunne undgå at spørgsmål og emner overlapper hinanden i en hvis grad, men der er helt klart mange forbedringsmuligheder til stede i forhold til kategorisering af emnerne.

  Med venlig hilsen
  Henrik Dahl
  Portugalnet