Forum: Portugal generelt

Dette forum benyttes til generelle spørgsmål eller kommentarer angående Portugal.

 

Emne: Feriehytte i Nordportugal
Navn: Mogens Bak Pedersen
       07-10-2007 17:53
Udlejning af feriehus i Nordportugal.

Vi er et dansk ægtepar som har mindre feriehus til udlejning.

Huset er egentlig en gammel gedestald der er ombygget og moderniseret, vi bruger huset som ophold til familie og venner, samt lejer det ud, når der er plads, samt interesse for det, det er en måde, hvor vi er kommet i kontakt med mange dejlige mennesker, som gentagne gange stadig kommer herned på ferie.

Huset er på ca. 35 m2, det er i ét rum, med et lille separat badeværelse, der er plads til to personer med mulighed for én opredning, der er en lille gårdsplads foran, med gril osv., inde i huset er der mulighed for madlavning, der er gaskomfur, samt køleskab og ellers alt hvad der er brug for i det daglige. Fornyligt er der også instaleret en lille brændeovn til brug for de lidt kølige måneder.

Huset ligger ca. 25m ovenfor vores eget hus, og ligger på et meget fredeligt sted.

Området kaldes VAL DE NIEVE, nede i dalen er der en lille flod, RIO NIEVE, som dalen er kaldt op efter, huset ligger på en bjergskråning, med en meget storslået udsigt over dalen og bjergene.

Der er masser af muligheder for udflugter til det meget naturskønne Nordportugal, til nationalparken GERES og så mange andre steder, og alligevel er der ikke så langt til Byerne: Oporto, Vianna do Castelos, Barcelos (med et af Portugals største markeder), Ponte de Lima, Braga osv..

Lejen for huset er Euro 150,00 pr. uge, denne pris inkluderer alt, dvs. gas, vand strøm osv., så der kommer ingen ekstra regninger. Fornylig er der også instaleret en ADSL internetforbindelse, som kan bruges frit.

Har ovenstående jeres interesse, kan I bare spørge om flere informationer, så vil de blive fremsendt.

Venligst kontakt os på vores email adresse som er: mbptex@mail.telepac.pt

Med venlig hilsen
Hanne og Mogens

Besvarelser: