Forum: Portugal generelt

Dette forum benyttes til generelle spørgsmål eller kommentarer angående Portugal.

 

Emne: Lær portugisisk for udlændinge i Lissabon på CIAL sprogskolen
Navn: Pedro
       26-08-2007 08:58
Kære PortugalNET brugre.

Lær portugisisk for udlændinge i Lissabon på CIAL sprogskolen.

Jeg har som dansker med portugisisk baggrund igennem årene forsøgt at forbedre/vedligeholde det portugisisk jeg lærte som barn i Portugal og Angola. Jeg har taget private kurser herhjemme og været på stduieskolen i Kbh, men intet har været så effektivt som da jeg tog en måned på CIAL i Lissabon. Mine erfarringer med CIAL er tilbage fra slutningen af 80'erne, men jeg ved at de er "still going strong".

Skolen har været igang 30 år og har specialiseret sig i at lære udlændinge portugisisk for i Portugal (Lissabon el. Algarve).

Niveau'et er alt fra udnervisning til den nysgerring begynder til studieforløb til folk der skal bruge det proffessionelt, f.eks. som det svenske "DANIDA" i Mozambique eller folk som vil have et crash-course inden de skal videre til Europa Parlementet. Studier kan være i grupper (på vist nok 12) og individuelt.

En ekstra dimension er, at skolen kan arrange indkvartering hos portugisiske familier nøje udvalgt af CIAL til at give den studerende yderligere træning udi det portugisiske sporg og hverdagstale.

Check selv mere på http://www.cial.pt/

God fornøjelse

Pedro

Besvarelser: