Forum: Rejsen til Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger omkring rejsen til Portugal - f.eks. hvordan man kommer til et rejsemål eller anbefalinger af et rejsebureau.

 

Emne: Udlejning af ferieboliger på Algarvekysten i august og september
Navn: Portugalnet
       09-08-2007 18:11
Juli og august er højsæson for udlejning af feriehuse og ferielejligheder i Portugal.

Hvis man tager tilbudspriserne på udlejning af feriebolig som indikator for efterspørgslen i Portugal, har det været en en god sommer for udlejerne. Man skal lede grundigt for at finde rigtigt attraktive priser.

Det er faktisk lige nu kun muligt at få rabat på 10-15% af normalprisen på ugebasis for en ferielejlighed eller et feriehus i august og september. Og man skal endda ikke være alt for kræsen, da mange udlejere melder om alt eller næsten alt udsolgt på Algarve.

Vi faldt dog over en luksuslejlighed i Algarve på Oceanico Resorts område Estrela da Luz ved byen Vilamoura, hvor det er muligt at booke den sidste uge i september for 5.500 kroner.

Med 200 meter til Luz stranden og plads til 8 personer, var det én af de bedste ’Late deals’ på feriebolig i Portugal hos www.holidaylettings.com fundet i dag d. 9. august. Normalpris i oktober 7.600 kroner for en uge. Lejligheden er en del af et kompleks med adgang til snooker, indendørs opvarmet pool, normal pool, legerum o.s.v.

Besvarelser: