Forum: Rundt i Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger ang. specifikke steder i Portugal - f.eks. om et rejsemål eller den perfekte strand, de gode steder i byen eller en god udflugt.

 

Emne: Lissabon tip - besøg Feira de Ladra markedet i Alfama
Navn: Søren Dahl
       03-08-2007 10:17
Hvem snyder hvem? I det gamle charmerende Alfama kvarter i Lissabon kan turister hver tirsdag og lørdag gøre en god handel – eller det modsatte. Loppemarkedet hedder direkte oversat ’tyvenes marked’, og der sælges alt mellem himmel og jord. Udover brugte ting er der også kunsthåndværk, børnetøj og kulinariske specialiteter.

Loppemarkedet åbner allerede klokken 7 om morgenen og vil man se de bedste tilbud og undgå middagsheden anbefales det at være tidligt på færde.

I det hele taget kan det blive godt varmt i det gamle Alfama-kvarter og gadernes stigninger får sveden frem på panden hos de fleste. Heldigvis kører sporvogn linje 28 dertil og alternativt kan man gå derop fra Baixa. Feira de Ladra loppemarkedet findes på Campo de Santa Clara pladsen.

Er man på ferie i Lissabon skylder man i øvrigt sig selv at gå ud og spise på én af de små hyggelige fiskerestauranter i Alfama.

Besvarelser: