Forum: Rundt i Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger ang. specifikke steder i Portugal - f.eks. om et rejsemål eller den perfekte strand, de gode steder i byen eller en god udflugt.

 

Emne: Algarve Blokarting – windsurfing på 3 hjul i Sagres
Navn: Søren Dahl
       23-07-2007 19:34
I Sagres på den syd-vestligste del af Algarve-kysten har en englænder ved navn Jim Dewhurst åbnet en alternativ gocart bane.

Banen som er på 20.000 m2 ligger i et vindblæst område tæt ved en naturpark. De foreløbig 8 køretøjer er 3-hjulede og drives frem af vinden – og det går stærkt ind imellem. Man sidder meget lavt i de små køretøjer som farer afsted hen over den røde jord.

Repræsentanter for British Land Speed Sailing Association har allerede været på besøg og var ovenud begejstrede for banen, som blev godkendt (forsikringsmæssigt er det nødvendigt).

Det tager kun omkring 5 minutters instruktion og en god ½ time træning at blive fuldbefaren blokart surfer. Børn ned til ca. 10 år kan som regel også godkendes som ’chauffører’ – men ring lige og spørg Jim først.

Det blæser som regel en del i Sagres, men hvis det ikke gør er man lidt på spanden – så interesserede bedes ringe til Jim på (00351) 913 372 332 eller 967 460 989 for at høre om der er vind i sejlene inden man begiver sig på vej. Som en lille appetitvækker kan det anbefales at kaste et blik på : http://www.youtube.com/watch?v=YMGdg27wyg4 .

Besvarelser: