Forum: Rundt i Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger ang. specifikke steder i Portugal - f.eks. om et rejsemål eller den perfekte strand, de gode steder i byen eller en god udflugt.

 

Emne: Oceânico Victoria i Algarve kåret som ‘Best Portuguese Golf Course’
Navn: Søren Dahl
       19-07-2007 13:21
Læserne af Pulituris Magazine og topfolk fra Portugals turistindustri har kåret Portugals bedste golfbane i 2006. Den årlige Publituris Award bliver tildelt som annerkendelse af ’outstanding performance’ i den portugisiske turistindustri.

De 5 nominerede golfbaner var Oitavos ved Cacais vest for Lissabon, Penha Longa i Sintra nord-vest for Lissabon, Santo da Serra på Madeira, Praia D’El Rey på vestkysten i nærheden af Obidos and Oceânico Victoria i Algarve.

Oceânico Victoria ligger i Vilamoura i Algarve omkring 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Faro. Banen er vært for Portugal Masters turneringen fra 2007 til 2009.

Der er investeret meget store beløb i Victoria golfbanen, som er en par 72 bane på 6560 meter. Banen åbnede i 2004 og er designet af Arnold Palmer.

De 18 huller er spredt over 90 hektar i et næsten flat terræn. Der er anlagt små bakker som ligner bjerge og sammen med de smukke søer og vandfald giver det et fantastisk sceneri. Banen er i øvrigt én af de længste i Portugal og er absolut på internationlt niveau. Der er en putting green tilknyttet på små 2500 m2.

Besvarelser: