Forum: Rundt i Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger ang. specifikke steder i Portugal - f.eks. om et rejsemål eller den perfekte strand, de gode steder i byen eller en god udflugt.

 

Emne: Backpacker tip - overnatning på Poets Hostel i Porto og Lissabon
Navn: Søren Dahl
       30-06-2007 11:25
Hvad gør man som kunstner hvis salget af ens arbejder ikke er nok til at få økonomien til at løbe rundt? – Man slår sig selvfølgelig sammen med andre i samme situation og åbner et hostel i Lissabon!

Det var præcis hvad nogen kunstnere gjorde i Lissabon og Poets Hostel, som overnatningsstedet hedder, blev så stor en succes at det næste Poets Hostel er åbnet i Oporto i juni 2007.
Priserne starter fra €20 for en overnatning i fællesrum. Det er samme pris som i Lissabon. Der er 2 gratis adgange til internet til brug for alle gæster. Begge hostels er af en god standard og virker indbydende i de nyrenoverede omgivelser. Der et tilsat et ’kunstnerisk’ elelement til indretningen, hvorved Poets Hostels skiller sig lidt ud fra mængden.

I Lissabon ligger Poets Hostel i hjertet af byen et par minutter gang fra metrostationen Rossio lige ved siden af Eifels Santa Justa elevator (Elevador de Santa Justa). I Oporto ligger Poets Hostel ligeledes i bymidten på Travessa do ferraz ikke langt fra metro-stationen São Bento.

De foreløbige reviews på f.eks. www.hostelworld.com tyder på stor tilfredshed blandt gæsterne.

Besvarelser: