Forum: Madeira

Dette forum drejer sig udelukkende om Madeira - alt vedrørende øen.

 

Emne: Golf på Madeira - en quick-guide til de 3 golfbaner på Madeira
Navn: Søren Dahl
       25-06-2007 10:51
Madeira har 3 golfbaner. De 2 ligger på selve Madeira tæt på hovedbyen Funchal mens den tredje er en relativ nyanlagt bane på øen Porto Santo.

Porto Santo
Beliggenhed: Banen ligger på Porto Santo øen 50 kilometer nordøst for Madeira.
Beskrivelse: Porto Santo øen er mest kendt for sine lange sandstrande. Den har omkring 5000 indbyggere på kun 42 kvadratkilometre. Til sammenligning er den danske ø Tåsinge syd for Svendborg 70 km2 og har omkring 6000 indbyggere. Porto Santo golf-anlægget blev bygget i 1994 og var oprindeligt anlagt som 2 ni-huls baner. Nu er golfbanen på Porto Santo udvidet og omfatter en 18 huls bane og en 6 huls. Porto Santo er Madeiras største anlæg og har plads til op mod 500 spillere. I tilknytning til golfbanen findes 8 tennisbaner og et ridecenter.
Antal huller: 18 + 6
Greenfee 18 huller: normalt 500 kroner.
Hjemmeside: www.portosantogolfe.com

Palheiro Golf
Beliggenhed: Palheiro banen ligger på Madeira få minutters kørsel fra Funchal. Som følge af højdeforskellene på Madeira har det været svært at anlægge Palheiro, men resultatet er vellykket og giver spillerne fantastisk udsigt over havet og nåleskoven.
Beskrivelse: Palheiro er nok Madeiras mest charmerende bane omend ikke den sværeste.
Antal huller: 18
Greenfee 18 huller: normalt 700 kroner
Hjemmeside: www.palheirogolf.com

Santo da Serra
Beliggenhed: Tæt på Funchal og Palheiro banen. Der er ca 15 minutters kørsel til lufthavnen.
Beskrivelse: Santo da Derra blev oprindeligt anlagt allerede i 1937 af britiske tilflyttere, men er blevet moderniseret mange gange siden, senest i 1991. Banen ligger i 500 meters højde og særdeles kraftig vind kan forekomme. Udsigten er til gengæld fantastisk. Madeira Island Open spilles på Santo da Serra.
Antal huller: 27 (3x9)
Greenfee 18 huller: normalt 600 kroner
Hjemmeside: www.santodaserragolf.com

Besvarelser: