Forum: Portugal generelt

Dette forum benyttes til generelle spørgsmål eller kommentarer angående Portugal.

 

Emne: Zoo
Navn: Karen Petersen
       30-01-2002 14:10
Vi er en familien med seks børn som har hørt at den største Zoo ligger i Lissabon, hvor der er et srot of varieret udvalg af vilde dyr, men hvor ligger den???
Besvarelser:
 • Re: Zoo (Vivian Just, 05-02-2002 16:01)

 • Lissabons zoo har adressen:

  Jardim Zoológico de Lisboa
  Estrada de Benfica, 158/160
  1549-004 Lisboa

  Der er rigtigt dejligt i denne zoo, jeg har været der 2 gange med min mand og datter på 10. Gå ikke glip af kæledyrskirkegården, som ligger i udkanten, vistnok i den østlige del af zoo. Der er gratis adgang til delfinshow, når man har betalt indgangsbilletten. Der er osse andre aktiviteter, se hjemmesiden http://www.zoolisboa.com -Her er også anvisninger på tog-og metrostation.
  Pr. bil er det nemt at nå zoo fra f.eks. Cascais og Estoril, uden at fare vild i storbyens gader. Lad være med at købe noget i souveniershoppen ved ind/udgangen, før I har forladt selve parken. Så får I 10% rabat. En af elefanterne "optræder" for penge. Giv ham en mønt i snablen, og han ringer med en klokke, hvorefter han får en gulerod som belønning af dyrepasseren! -Så kommer han hen, og vil have en mønt mere, og hvis han ikke får én, brummer han skuffet! Og der er et helt nyt hus med terrariedyr, meget flot.