- Re: Portugal (Sarah, 20-09-2001 21:18)
Hej! her er en af mine portugisiske favoritter, den hedder "Portugisisk fiskefad" eller(på Portugisisk:"Bachalaô a´ braz"som betyder braset klipfisk.) 4 pers. 400g klipfisk udvandet i 4 hold vand i mindst 24 timer. 1kg kartofler 3 store løg 2 spsk. olivenolie peber 2dl.sorte oliven med sten 4dl.piskefløde pynt:æg og persille.
1.Pluk den udvandede aftørrede fisk i mindre stykker uden skind og ben.Skræl løg og kartofler.Hak løg og skær kartofler i tynde tændstikker.
2.smør en bradepande med olivenolie, bland kartofler, løg og fisk heri, drys med peber og bland med sorte oliven og fløde.
3.Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 1 time og server med hakket æg og persille.
VELBEKOMME!
|