Forum: Rundt i Portugal

Brug dette forum til spørgsmål eller anbefalinger ang. specifikke steder i Portugal - f.eks. om et rejsemål eller den perfekte strand, de gode steder i byen eller en god udflugt.

 

Emne: Bil og hotel.
Navn: John Nielsen
       16-06-2007 20:47
Hej

Vi skal til Portugal fra den 17. til den 31. juli. vi har bestilt hotelværelse i Lisabon fra den 17. juli til den 21. juli på Hotel Floresente. Det hotel har vi hørt meget godt om.

Vi regner med at tage toget fra Lisabon til Porto.

Vi regner med at vi skal bo 2-3 dage i Porto. Efterfølgende skal vi besøge nogle af følgende byer, og regner med at vi skal bo 2-3 steder.

Følgende byer vil vi gerne se:
* Peniche
* Geres
* Sintra
* Nazarre
* Coimbra

Vi har ikke bestilt hjemmefra. Er der nogen der ved om det er nødvendigt hjemmefra?

Vi regner med at bestille en bil i Porto, som gerne skulle afleveres i lufthavnen i Lisabon. Her har vi heller ikke bestilt. Er der nogen som ved om det er nødvendigt at gøre hjemmefra? Hvis det er nødvendigt gerne med et muligt selskab, som har kontor i både Porto og Lisabon.

Vi er 3 i familien far, mor og sønnen på 13 år.

Med venlig hilsen

John Nielsen


Vi har ikke bestil

Besvarelser:
  • Re: Bil og hotel. (Søren Dahl, 20-06-2007 11:26)

  • Hoteller tager traditionelt langt højere priser hvis man er 'walk-in-customer', men flexibiliteten er selvfølgelig rar at have. Prøv eventuelt at se på www.ratestogo.com . Vi har gode erfaringer med sen booking her (2-3 dage før), men der er dog meget få hoteller udbudt i de mere tyndt befolkede egne.

    Med hensyn til billeje kan www.portugal-auto-rentals.com anbefales. Priserne fra de forskellige udlejnings-selskaber kan svinge. Det er ikke nødvendigvis det samme selskab som er billigst hele tiden. Sørg for at få en bil med air condition - det skulle ikke koste ekstra specielt ikke hvis man booker i god tid.

    Ha' en god tur.